Vastustamatonta

Mitä on viihde? Miksi Haluatko miljonääriksi? on maailman suosituin viihdeohjelma? Miten viihteellistäminen tapahtuu? Mistä ohjelmien katsojaluvut kertovat? Mikä tekee populaarikulttuurista vastustamatonta?

Vastustamatonta on populaarikulttuurin ilmiöistä kiinnostunut blogi. Kaikki alkoi siitä, kun valmistuttuani audiovisuaalisen mediakulttuurin koulutusohjelmasta (2013) halusin graduni aiheesta innostuneena esimerkkien ja vähän teoriankin kautta puida arkitodellisuuden viihteellistynyttä luonnetta vielä enemmän. Sen kun joku selvittäisi. Kohtalaisen mahdoton lähtökohta on kutistunut ahtaammaksi portiksi. Nyt vastustamatonta pui lähinnä suomalaisia tv-ohjelmia ja lainaformaatteja, niiden toteutustapoja – onnistumisia ja kömmähdyksiä.

Mediatieteen ja maltillisen kriittisen kulttuurintutkimuksen periaatteet vaikuttavat tekstien taustalla.

Koukuttavassa ja vastustamattomassa viihteessä riittää syynättävää enemmän kuin ehdin aiheita käsitellä. Tämä blogi keskittyykin omakohtaisiin arvioihin ja oivalluksiin, jotka toivottavasti laajentuvat blogin laajentuessa. Otan mielelläni vastaan juttuvinkkejä ja palautetta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s